IMG_8191-12-2.jpg

Het FluXus Schrijfatelier

Het schrijfatelier in Zaandam is een fijne plek waar zowel beginnende als de gevorderde schrijvers komen. De docent biedt een programma dat iedere schrijver uitdaagt. De creatieve schrijfflow wordt aangesproken en je zult merken dat ook jij een verhaal te vertellen hebt! Het is één keer in de maand op woensdagochtend. Af en toe hebben we een gastdocent in huis die een andere input op het gebied van schrijven inbrengt.

24 november

22 december

2022

19 januari 
16 februari
16 maart
13 april
18 mei
15 juni

Tijdens de workshops van Helena doe ik fijne ervaringen op met schrijven over verschillende onderwerpen. Het levert me een paar uren “vormgeven” op aan wat er in me leeft. Het is altijd weer een verrassing en zo kom ik ergens aan waar ik niet eerder geweest ben! 

Winy Kuijper Koning

Bij de cursus Kort Verhaal heb ik veel geleerd over het proces van schrijven. Ik schrijf nu met de lezer in gedachten. Door de positieve feedback van Helena Jansz heb ik de cursus als heel prettig ervaren.

Roely de Gorter

Iedere keer vind ik het weer heel verrassend als de opdracht mij in werelden doet komen die wel  deels bekend zijn en toch ook weer niet. Mogen fantaseren, uitvergroten, je inleven in andermans gevoelens. Allemaal uitdagingen die twee uur voorbij doen vliegen. 

Karen Joachim